Rok szkolny 2019/2020
Szkoła prowadzi kształcenie w technikum na podbudowie gimnazjum, technikum na podbudowie szkoły podstawowej, branżowej szkole I stopnia na podbudowie gimnazjum oraz branżowej szkole I stopnia na podbudowie szkoły podstawowej.
W roku szkolnym 2019/2020 funkcjonują następujące odziały:
Klas I a – technikum na podbudowie szkoły podstawowej w zawodach: technik hotelarstwa i technik usług fryzjerskich.
Klasa I b - technikum na podbudowie szkoły podstawowej w zawodach: technik żywienia i usług gastronomicznych i technik usług kelnerskich
Klasa I c - technikum na podbudowie gimnazjum w zawodach: technik hotelarstwa i technik usług fryzjerskich.
Klasa I d - technikum na podbudowie gimnazjum w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.
Klasa I w8 - branżowa szkoła I stopnia na podbudowie szkoły podstawowej w zawodach: kuchar, fryzjer, piekarz i cukiernik.
Klasa I wg - branżowa szkoła I stopnia na podbudowie gimnazjum w zawodach: kuchar, fryzjer, cukiernik i sprzedawca.
Klasa II a - technikum na podbudowie gimnazjum w zawodach: technik hotelarstwa i technik usług fryzjerskich.
Klasa II b - technikum na podbudowie gimnazjum w zawodach: technik żywienia i usług gastronomicznych i technik kelner.
Klasa II w - branżowa szkoła I stopnia na podbudowie gimnazjum w zawodach: kucharz i fryzjer.
Klasa III a - technikum na podbudowie gimnazjum w zawodach: technik hotelarstwa i technik kelner.
Klasa III b - technikum na podbudowie gimnazjum w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych
Klasa III w - branżowa szkoła I stopnia na podbudowie gimnazjum w zawodach: kucharz i fryzjer.
Klasa IV a - technikum na podbudowie gimnazjum w zawodach: technik żywienia i usług gastronomicznych i technik hotelarstwa
Klasa IV b - technikum na podbudowie gimnazjum w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych